Slapen

Comfortabel slapen

Er zijn veel mensen die niet voldoende nachtrust krijgen door geluiden van buitenaf. Veel voorkomende oorzaken zijn de snurkende partner, school in de omgeving, horeca, lawaaierig stadscentrum, camping, hotels langs de snelweg, vogels en andere dieren,etc. etc.  Op een andere, rustige kamer gaan liggen is niet altijd een optie of mogelijk. Wat kan Apollo gehoorbescherming Emmen voor u doen? Afhankelijk van de geluidsbron zijn er diverse mogelijkheden.
Wij zeggen er uitdrukkelijk bij dat er geen beschermers op de markt zijn die al het geluid kunnen wegnemen. De reden daarvan is dat u niet alleen met uw oren hoort!  Via schedel, neus, mond en andere openingen bereikt het geluid uw gehoororgaan echter in geringe mate. Als u uw gehoorgang 100% afsluit dempt u ca 40-45 decibel en dat is voor mensen met een goed gehoor  60-70 %. Is uw gehoor minder goed dan wordt het percentage steeds hoger.
 
De snurkende slaapkamergenoot:
Wij kunnen voor u een op maat gemaakte beschermers maken die geheel massief is. Deze zeer zachte otoplastiek wordt zo gemaakt dat er niets uit uw oor steekt. De demping bedraagt dan ca 65% en dat is ca 40 dBa De hogere tonen van uw wekker blijft u horen net als een krijsende kleine. Ook uitermate geschikt voor zwemmers.
Wilt u deze beschermers ook voor werkzaamheden of hobbies gaan gebruiken dan zetten wij er een filter in. Welke van de 6 verschillende filters er dan in komt doen we in overleg met u. U moet wel even een afspraak maken voor het maken van een afdruk. Dat kan ook 's avonds of op zaterdagmorgen 
Een universele, niet op maat gemaakte beschermers hebben wij ook. De NoNoise beschermengeltjes hebben een filter dat goed dempt.
Voor meer info en bestellingen klikt u hier.

Ander storend, hinderlijk geluid 
Ook hiervoor zijn de op maat gemaakte beschermers een uitkomst. Wij voorzien deze wel van een filtersysteem. Afhankelijk van de geluidsbron bepalen wij de demping.  De beschermers worden zo gemaakt dat er niets uitsteekt en u ook op uw zij kunt slapen.
Ook hiervoor zijn de universele NoNoise beschermers uitermate geschikt. Het zachte materiaal zorgt voor een hoog draagcomfort. 
Klik hier voor meer info en bestellingen. Wij hebben ze op voorraad.

Als u nog vragen hebt dan kunt u ons daarover natuurlijk benaderen